Miel fiert cu Jus parfumat cu ierburi
Miel fiert cu Jus parfumat cu ierburi ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 117 calorii, 17g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 30 și costă 1,57 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, cimbru, praz și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Herb Marinat Fiert Miel Shanks, Miel Parfumat Cu Lămâie, și Tocană De Miel Cu Parfum De Citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 50
Într-o tigaie suficient de mare pentru a ține mielul, întindeți legumele, ierburile și boabele de piper. Condimentează mielul generos cu sare. Puneți mielul deasupra legumelor și prăjiți aproximativ 25 de minute, până când mielul se rumeneste ușor.
Adăugați stocul în tigaie și acoperiți tigaia cu folie. Reduceți temperatura cuptorului la 300 și fierbeți mielul timp de 2 ore. Descoperiți mielul și gătiți timp de 1 oră mai mult, până se rumenesc profund deasupra și carnea este foarte fragedă.
Lăsați mielul să se odihnească în sucuri timp de 15 minute, apoi transferați-l pe o placă de sculptură. Strecurați sucurile de gătit, aruncând solidele și lingurați grăsimea. Feliați mielul cu grosimea de 1/4 inch și serviți cu unele dintre sucurile de gătit.