Miel de vară cu salată de morcovi și fenicul

Mielul de vară cu salată de morcovi și fenicul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 617 calorii, 31g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $3.64 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de file de gât de miel, morcov, semințe de fenicul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 273 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 99%, ceea ce este uimitor. Rețete similare sunt Salată De Vară Cu Fenicul De Castraveți, Burgeri de miel cu salată de fenicul, și Salată Franceză De Fenicul De Morcovi.
Instrucțiuni
Frecați mielul cu puțin ulei și jumătate din sucul de lămâie, apoi condimentați cu sare și piper. Grătar sau gătiți într-o tigaie fierbinte timp de 10-15 minute, întorcându-se ocazional.
Se ia de pe foc, se acoperă cu folie și se lasă deoparte să se odihnească.
Între timp, bateți sucul de lămâie rămas și semințele de fenicul împreună cu puțină sare și piper și puțin ulei de măsline într-un castron mare.
Adăugați morcovul și ceapa roșie, apoi amestecați bine.
Încălziți pâinea pitta pe grătar sau tigaie, apoi faceți o fantă în fiecare pentru a forma un buzunar. Feliați mielul și umpleți-l în Pitta cu salata de morcovi și frunzele de salată.