Miel cu vinetă Chianti
Mielul cu vinetă Chianti ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 394 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 3.09 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați piper, miere, frunze de rozmarin și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Sos De Caramel Chianti, Spumante Toamna Chianti, și Chianti Chocolate Cupcakes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați o tigaie pentru grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune. Condimentează mielul cu sare și piper. Grătați până când apar semne de grătar de culoare caramel, iar un termometru pentru carne citit instantaneu înregistrează 125 de grade F. pentru mediu-rar, aproximativ 5 până la 7 minute pe fiecare parte, în funcție de grosime.
Între timp, puneți vinul într-o cratiță medie la foc mediu-mare. Se fierbe ușor până se reduce la 1 cană, aproximativ 15 minute. Opriți căldura.
Bateți mierea până se dizolvă.
Adăugați uleiul de măsline extravirgin, rozmarinul, sarea și piperul.
Serviți Cotletele de miel pe un platou cu un bol de servire al vinaigretului Chianti alături pentru a stropi peste carne.
Îmi place tangența vinului redus cu mielul.