Midii în sos de stridii
Midii în sos de stridii ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 175 calorii, 14g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 93 de cenți pe porție. Dacă aveți ulei de canolan, ghimbir, sos de soia și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Amestecați midii prăjiți și ciupercile shiitake cu sos de stridii, Broccoli Cu Sos De Stridii, și Bok Choy cu sos de stridii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți uleiul de canola într-un vas mare la foc mediu.
Se adaugă ghimbirul și se sotează 1 minut, apoi se adaugă usturoiul și se sotează încă 2 minute.
Adăugați pasta de chili, sosul de soia, sosul de stridii și bulionul de pui. Se amestecă ingredientele pentru a se combina și se aduce la foc mic.
Puneți midiile în oală și aburiți-le cu capacul până când midiile s-au deschis, aproximativ 5 până la 8 minute.
Se toarnă midii cu sosul lor într-un vas de servire și se ornează cu scallions feliate.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Shellfish. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca GEN5 Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.