Mesclun cu Grapefruit roșu și Feta

Mesclun cu Grapefruit roșu și Feta
Mesclun cu Grapefruit roșu și Feta ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 81 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de sare, secțiuni de grapefruit, verdeață de salată mesclun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, care este solid. Încercați Grapefruit, Fetan Și Conopidă, Salată de Grapefruit, nucă și Feta, și Biban de mare negru ars cu verdeață amară, fenicul, Grapefruit și salată Feta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați secțiunile mesclun și grapefruit într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
MesclunMesclun
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Combinați sucul de grapefruit și următoarele 4 ingrediente într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Grapefruit Roșu, Supremat, Bucăți Tăiate La Jumătate1 Grapefruit Roșu, Supremat, Bucăți Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Se toarnă peste salată; aruncați ușor pentru a acoperi. Împărțiți uniform între plăci.
4
Presărați fiecare porție cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
DificultateUșor
Gata În11 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista