Mentă și cartofi prăjiți cu usturoi
Menta și cartofi prăjiți cu usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 99 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime per portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, mentă, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 53%. Încercați Cartofi noi cu usturoi, mentă și unt, Usturoi cartofi noi cu Lemongrass și menta, și Cotlet de miel la grătar cu Cabernet - sos de mentă și piure de usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Combinați cartofii, 1 linguriță de ulei de măsline, 1/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper într-un castron mare; aruncați bine pentru a acoperi cartofii. Aranjați cartofii într-un singur strat pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 450 timp de 30 de minute sau până când cartofii sunt fragede și aurii, amestecând după 15 minute.
Puneți cartofii într-un castron mare.
Adăugați restul de 1 lingură ulei de măsline, restul de 1/4 linguriță sare, restul de 1/4 linguriță piper, mentă și usturoi; aruncați bine.