Melty Monsieur

Melty Monsieur
Melty Monsieur ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 268 calorii. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați slănină Canadiană, roșii, amestec cremos de muștar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma Roșia, puteți urma acest fel principal cu Bile De Popcorn Cu Bujor Roz ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Melty ciuperci Wellingtons, Oală de fondu cu brânză topită, și Toasturi de ceapă topită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Așezați pâinea într-un singur strat pe o foaie de copt; se fierbe 1 1/2 minute pe fiecare parte sau până se prăjește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Întindeți 2 lingurițe de amestec de muștar pe fiecare felie de pâine. Completați fiecare porție cu 2 felii de slănină, 3 felii de roșii și aproximativ 3 linguri de brânză. Se fierbe 3 minute sau până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De RoșiiFelii De Roșii
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
MuștarMuștar
BrânzăBrânză
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
PâinePâine
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista