Cotlete de porc Down-Home

Cotlete de porc Down-Home
Cotletele de porc Down-Home este un fel principal fără gluten și fără lactate. Această rețetă servește 4 și costă 1,42 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26 g de proteine, 8 g de grăsimi și un total de 214 de calorii. Această rețetă este pe placul a 95 de bucătari și bucătari. Mergeți la magazin și luați bulion de vită, zahăr brun, apă și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 63%, ceea ce este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Cotletele de porc Down-Home, Cotletele de porc Down-Home și Cotletele de porc Down-Home.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, la foc mediu-mare, rumeniți cotletele de porc pe ambele părți în ulei; îndepărtați și lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Sugestii De Servire: Salată Verde și Pâine Crustă.Sugestii De Servire: Salată Verde și Pâine Crustă.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Kirschwasser1/2 Cană Kirschwasser
2
Adăugați usturoiul în tigaie; se caleste timp de 1 minut. Se amestecă bulionul, zahărul brun, sosul de soia și fulgii de piper. Întoarceți cotletele în tigaie; acoperiți și fierbeți timp de 8-10 minute sau până când termometrul pentru carne arată 160°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Sos De SoiaSos De Soia
Frunze De Busuioc SauFrunze De Busuioc Sau
Ardei Iute Scotch Bonnet, Tocat, Sau 2 Linguri Sos Iute Scotch BonnetArdei Iute Scotch Bonnet, Tocat, Sau 2 Linguri Sos Iute Scotch Bonnet
BulionBulion
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
1/2 Cană Kirschwasser1/2 Cană Kirschwasser
3
Scoateți cotletele și păstrați la cald.
4
Combina amidonul de porumb si apa pana se omogenizeaza; se amestecă în amestecul de bulion. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1 minut sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Pudră De Gelatină De Piersici, Caise Sau Portocale1/4 Cană Pudră De Gelatină De Piersici, Caise Sau Portocale
BulionBulion
3 Căni De Piersici Feliate, Decojite, Proaspete Sau Congelate, Neîndulcite, Dezghețate3 Căni De Piersici Feliate, Decojite, Proaspete Sau Congelate, Neîndulcite, Dezghețate
5
Serviți cu cotlete.

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling

Pinot Noir, Chardonnay și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotlete de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, rieslingul uscat completează adaosuri dulci precum muștarul cu miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Lexème Pinot Noir. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.
Lexème Pinot Noir
Lexème Pinot Noir
echilibrat, fin, neted
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista