Melba De Mango Dulce
Mango dulce Melbas ar putea fi doar fără gluten rețetă pe care o căutați. Pentru 4,58 USD pe porție, primești o garnitură care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 502 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, mentă, mango și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Fistic Melbas (Australia), Mango Kerabu (Salată Picantă De Mango Dulce), și chutney dulce de mango , cum se face chutney rapid de mango.
Instrucțiuni
Înjumătățiți mango și periați părțile tăiate cu unt topit.
Se presară cu zahăr și se taie grătarul cu fața în jos, la foc mediu timp de 4 până la 5 minute sau până când mango se înmoaie.
Adăugați 3 căni de zmeură în robotul de bucătărie și piureuri până se omogenizează. Se strecoară prin pânză de brânză sau strecurătoare. Într-o cratiță, la foc mic, adăugați 1 până la 2 linguri suc de lămâie, 6 linguri zahăr și piureul de zmeură. Se amestecă sau se amestecă până se dizolvă zahărul.
Serviți mango cu coulis cald de zmeură, înghețată, sirop de zmeură, zmeură proaspătă și mentă.