Medalioane de porc în sos de coacăz roșu

Medalioane de porc în sos de coacăz roșu
Medalioane de porc în sos de coacăz roșu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 207 calorii. Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate și FODMAP servește 4 și costă $1.14 pe portie. Acesta este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți jeleu de coacăze, sare, ghimbir măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 19 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 56%. Rețete similare sunt Medalioane de porc cu sos de coacăz roșu, Medalioane de porc cu sos de afine, și Medalioane de porc cu sos de lămâie.

Instrucțiuni

1
Tăiați carnea de porc în cruce în 12 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2
Așezați fiecare bucată între 2 foi de folie de plastic grea; lăsați fiecare bucată la o grosime de 3/4 inci, folosind un ciocan de carne sau un știft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
3
Combinați salvie, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Presărați ambele părți ale cărnii de porc cu amestec de salvie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
5
Așezați o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați carne de porc și gătiți 5 până la 6 minute pe fiecare parte sau până când carnea de porc își pierde culoarea roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
7
Scoateți carnea de porc din tigaie și păstrați-o caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați jeleu, oțet și ghimbir în tigaie. Gatiti la foc mediu-mare 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Se toarnă sosul peste felii de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
10
Serviți imediat.
DificultateNormal
Gata În19 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista