Medalioane de porc în sos de coacăz roșu
Medalioane de porc în sos de coacăz roșu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 207 calorii. Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate și FODMAP servește 4 și costă $1.14 pe portie. Acesta este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți jeleu de coacăze, sare, ghimbir măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 19 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 56%. Rețete similare sunt Medalioane de porc cu sos de coacăz roșu, Medalioane de porc cu sos de afine, și Medalioane de porc cu sos de lămâie.
Instrucțiuni
Tăiați carnea de porc în cruce în 12 bucăți.
Așezați fiecare bucată între 2 foi de folie de plastic grea; lăsați fiecare bucată la o grosime de 3/4 inci, folosind un ciocan de carne sau un știft.
Combinați salvie, sare și piper.
Presărați ambele părți ale cărnii de porc cu amestec de salvie.
Așezați o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați carne de porc și gătiți 5 până la 6 minute pe fiecare parte sau până când carnea de porc își pierde culoarea roz.
Scoateți carnea de porc din tigaie și păstrați-o caldă.
Adăugați jeleu, oțet și ghimbir în tigaie. Gatiti la foc mediu-mare 2 minute sau pana se ingroasa.
Se toarnă sosul peste felii de porc.