Mazăre cu ochi negri prăjiți și mușcături de șuncă cu un sos dulce de merișor

Mazăre cu ochi negri prăjiți și mușcături de șuncă cu un sos dulce de merișor
Prăjit cu ochi negri și mușcături de șuncă cu un sos dulce de merișor este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel de mâncare are 428 calorii, 10g de proteine, și 2G de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați sirop de arțar, mazăre cu ochi negri, șobolani și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 39 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Ceapă prăjită cu sos de scufundare, Blinele De Mazăre Cu Ochi Negri Cu Sos De Scufundare Cu Miere-Sriracha, și Găluște de pui prăjite în tigaie cu sos dulce și picant.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare combinați mazărea, șalotul, ardeiul gras și șunca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Se amestecă în amidon de porumb, albușuri de ou, sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
3
Într-o cratiță mică, combinați sosul de afine, siropul și praful de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Se încălzește până se încălzește. Acoperiți și păstrați cald.
5
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez sau într-o friteuză până ajunge la 325 de grade F. lucrând în loturi și folosind 2 lingurițe, glisați cu grijă porții mici (mușcături) din amestecul de mazăre în uleiul fierbinte. Notă: amestecul de mazăre nu este foarte ferm, deci trebuie să le glisați în uleiul fierbinte
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
6
foarte încet, ei își vor păstra forma. Se prăjește adânc timp de aproximativ 5 minute sau până se rumenesc și sunt crocante.
7
Scoateți din ulei și scurgeți pe o tavă de copt căptușită cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
8
Serviți alături de sosul cald de afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista