Matambre (Carne De Vită Umplută În Stil Argentinian)

Matambre (Carne De Vită Umplută În Stil Argentinian)
Matambre (carne de vită umplută în stil Argentinian) este un fără gluten, fără lactate și primal garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 2,7 USD pe porție. O porție conține 255 calorii, 29G de proteine, și 13g de grăsime. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 109 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, carne de vită, morcov și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Încercați Matambre: Friptură De Flanc Umplută Argentiniană, Friptură Argentiniană La Grătar Cu Rozmarin, și Piept Argentinian cu Chimichurri din ' bucuria Kosher pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Fluturați friptura și deschideți-o ca o carte, apoi lăsați carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2
Așezați carnea într-un recipient de plastic și adăugați uleiul de măsline, cățelele de usturoi, Sucul de lămâie,oțetul, sarea și piperul. Acoperiți carnea și marinați cel puțin 3 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Așezați friptura de flanc pe o suprafață de lucru, acoperiți cu frunze de spanac, așezați fâșiile de ardei roșu, morcovii și ouăle fierte în centrul cărnii.Stea rulând amestecul de carne pentru a închide complet ouăle și legumele. Legați cu sfoară de bucătărie pentru a ține ruloul together.In o tigaie cu sos, încălziți uleiul de măsline și adăugați friptura de flanc rulată și rumeniți pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Friptură De FlancFriptură De Flanc
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
4
Transferați într-un vas de copt, apoi adăugați bulionul de vită, cimbru, usturoi, ceapă și frunze de dafin și coaceți la 177° timp de aproximativ 1 oră și 15 minute sau până când carnea este gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se PoateBoia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Lăsați carnea să se odihnească timp de 15 până la 20 de minute înainte de a scoate șirul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Scoateți șirurile și tăiați-le în felii, serviți-le calde sau reci.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Revista