Matambre (Carne De Vită Umplută În Stil Argentinian)
Matambre (carne de vită umplută în stil Argentinian) este un fără gluten, fără lactate și primal garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 2,7 USD pe porție. O porție conține 255 calorii, 29G de proteine, și 13g de grăsime. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 109 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, carne de vită, morcov și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Încercați Matambre: Friptură De Flanc Umplută Argentiniană, Friptură Argentiniană La Grătar Cu Rozmarin, și Piept Argentinian cu Chimichurri din ' bucuria Kosher pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Fluturați friptura și deschideți-o ca o carte, apoi lăsați carnea.
Așezați carnea într-un recipient de plastic și adăugați uleiul de măsline, cățelele de usturoi, Sucul de lămâie,oțetul, sarea și piperul. Acoperiți carnea și marinați cel puțin 3 ore sau peste noapte.
Așezați friptura de flanc pe o suprafață de lucru, acoperiți cu frunze de spanac, așezați fâșiile de ardei roșu, morcovii și ouăle fierte în centrul cărnii.Stea rulând amestecul de carne pentru a închide complet ouăle și legumele. Legați cu sfoară de bucătărie pentru a ține ruloul together.In o tigaie cu sos, încălziți uleiul de măsline și adăugați friptura de flanc rulată și rumeniți pe toate părțile.
Transferați într-un vas de copt, apoi adăugați bulionul de vită, cimbru, usturoi, ceapă și frunze de dafin și coaceți la 177° timp de aproximativ 1 oră și 15 minute sau până când carnea este gătită.
Lăsați carnea să se odihnească timp de 15 până la 20 de minute înainte de a scoate șirul.
Scoateți șirurile și tăiați-le în felii, serviți-le calde sau reci.