Matambre (Carne De Vită Umplută În Stil Argentinian)

Matambre (Carne De Vită Umplută În Stil Argentinian)
Matambre (carne de vită umplută în stil Argentinian) este un fără gluten, fără lactate și primal garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 2,7 USD pe porție. O porție conține 255 calorii, 29G de proteine, și 13g de grăsime. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 109 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, carne de vită, morcov și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Încercați Matambre: Friptură De Flanc Umplută Argentiniană, Friptură Argentiniană La Grătar Cu Rozmarin, și Piept Argentinian cu Chimichurri din ' bucuria Kosher pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Fluturați friptura și deschideți-o ca o carte, apoi lăsați carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2
Așezați carnea într-un recipient de plastic și adăugați uleiul de măsline, cățelele de usturoi, Sucul de lămâie,oțetul, sarea și piperul. Acoperiți carnea și marinați cel puțin 3 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Așezați friptura de flanc pe o suprafață de lucru, acoperiți cu frunze de spanac, așezați fâșiile de ardei roșu, morcovii și ouăle fierte în centrul cărnii.Stea rulând amestecul de carne pentru a închide complet ouăle și legumele. Legați cu sfoară de bucătărie pentru a ține ruloul together.In o tigaie cu sos, încălziți uleiul de măsline și adăugați friptura de flanc rulată și rumeniți pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Friptură De FlancFriptură De Flanc
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Transferați într-un vas de copt, apoi adăugați bulionul de vită, cimbru, usturoi, ceapă și frunze de dafin și coaceți la 177° timp de aproximativ 1 oră și 15 minute sau până când carnea este gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Lăsați carnea să se odihnească timp de 15 până la 20 de minute înainte de a scoate șirul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Scoateți șirurile și tăiați-le în felii, serviți-le calde sau reci.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Revista