Mascarpone Ciocolată Toffee Baruri
O porție conține 227 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 21. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 13 minute. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de ciocolată semidulce, brânză mascarpone, aluat de biscuiți cu zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Ciocolată-Zmeură Mascarpone Baruri, Batoane De Ciocolată-Ovăz, și Ciocolată Toffee Baruri.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Poziționați un suport pentru cuptor în mijlocul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Pulverizați o tigaie antiaderentă de 7 pe 10 3/4 inci cu spray de gătit pentru legume.
Așezați o bucată de hârtie pergament de 6 x 18 inci în tigaie, permițând excesului de hârtie să depășească părțile laterale. Pulverizați ușor hârtia pergament cu spray de gătit.
Într-un castron mediu, combinați aluatul de prăjituri, 1/2 din bucățile de bomboane de ciocolată-caramelă tocate și extractul de vanilie. Folosind degetele umede, apăsați ușor aluatul în tigaia pregătită. Folosind dinții unei furculițe, înțepați aluatul peste tot.
Coaceți timp de 12 până la 14 minute până când crusta este ușor rumenită. Se răcește timp de 15 minute.
Așezați chipsurile de ciocolată și uleiul vegetal într-un castron mediu.
Așezați vasul peste o tigaie cu apă fierbinte și amestecați până când ciocolata s-a topit. Se răcește amestecul de ciocolată timp de 10 minute.
Bateți brânza mascarpone până când amestecul este neted. Folosind o spatulă, întindeți amestecul de ciocolată peste crusta răcită.
Presărați bucățile de bomboane de ciocolată-caramelă rămase și migdalele feliate peste amestecul de ciocolată. La frigider cel puțin 2 ore până când stratul de ciocolată este ferm.
Îndepărtați hârtia pergament și tăiați-o în bare de 1 1/2 pe 2 inci.
Serviți la temperatura camerei.
* Nota bucătarului: pentru a prăji migdalele, aranjați într-un singur strat pe o foaie de copt.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade F timp de 8 până la 10 minute până se rumenesc ușor.