Marshmallow Trata Pops

Marshmallow Trata Pops
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încercați Marshmallow Treat Pops. O porție conține 160 de calorii, 0g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 24. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Cap la magazin și ridica unt, lapte de acoperire bomboane de ciocolată, stropește decorare, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Această rețetă este plăcută de 25 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 7%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Marshmallow Trata Milkshake-Uri, Marshmallow Trata Cupcakes, și Turtă Dulce Marshmallow Trata Cupcakes.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați untul și marshmallows. Gatiti si amestecati la foc mic pana se topeste si se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Așezați cerealele într-un castron mare; adăugați amestecul de marshmallow și amestecați până se combină. Formați în 2-in. bile; introduceți ușor un băț de gheață în centrul fiecărei mingi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, ImpartitaDulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
Echipamente pe care le vei folosi
Popsicle SticksPopsicle Sticks
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Într-un cuptor cu microunde, topiți stratul de bomboane de ciocolată cu lapte; se amestecă până se omogenizează. Înmuiați jumătate din delicii în ciocolată, lăsați excesul să se scurgă. Decorați cu stropi. Repetați cu stratul de bomboane albe și tratamentele rămase și stropirile de decorare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
2 Linguri Margerine Sau Unt2 Linguri Margerine Sau Unt
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Glazura De Decor MaroGlazura De Decor Maro
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
4
Așezați pe hârtie cerată până când este setată.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista