Marsala de pui de la Birds eye
Marsala de pui de la Birds eye 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 1,11 USD pe porție. O porție conține 194 calorii, 25g de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Un amestec de bulion de vită, unt, piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Ravioli Marsala de pui Buitoni cu sos de cremă Marsala de ciuperci, Păsări de dragoste - pui în patiserie, și Pui Marsala pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți 2 linguri de unt la foc mediu-mare și gătiți puiul, întorcând o dată, 6 minute sau până se rumenesc.
Scoateți puiul; deoparte.
În aceeași tigaie Adauga reteta gata amestec Marsala, și se fierbe la foc mediu-mare, amestecand ocazional, 6 minute sau până când lichidul este aproape absorbit.
Se presară cu făină și se gătește, amestecând constant, 1 minut. Se amestecă vinul și bulionul; aduceți la fierbere.
Reduceți căldura la minim și adăugați puiul înapoi. Simmer 4 minute sau până când sosul este îngroșat și puiul este bine gătit.* Se condimentează, cu sare și piper negru.