Marocan Harira-un favorit în Algeria

Marocan Harira-un favorit în Algeria
Reteta marocan Harira-un favorit în Algerian este gata în aproximativ 1 oră și 50 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare africană. Pentru 52 de cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 6. O porție conține 109 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de dovlecei, semințe de țelină, năut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Marocan Harira, Harira (Supă De Linte Marocană), și Harira marocană și supă de pui.

Vin recomandat: Pinotaj, Riesling, Chenin Blanc

African în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinotage, Riesling și Chenin Blanc. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Un vin pe care l-ați putea încerca este vinăria Good Hope full Berry Pinotage. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Vinăria Good Hope full Berry Pinotage
Vinăria Good Hope full Berry Pinotage
Acest vin prezintă un gust răcoritor, dar suculent, cu fructe de pădure negre, prune, fructe negre sălbatice și un sucrosit natural minunat. Are o textură suplă, cu taninuri integrate, suple și niște condimente atractive pe finisaj. Incredibil de moreish!
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate54
Bucătăriiafrican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista