Marmeladă De Vanilie-Portocală

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați marmelada de vanilie-portocală. O porție conține 68 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 80. Mergeți la magazin și ridicați lămâi, portocale buric, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 136 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Marmeladă De Portocale Și Fasole De Vanilie Din Sevilla, Marmeladă de portocale-Cupcakes Ricotta cu glazură de unt de marmeladă, și Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți borcanele și capacele: așezați 8 borcane cu jumătate de halbă pe raft într-o oală mare.
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi borcanele și aduceți la fierbere la foc mare. Se fierbe 10 minute, se oprește focul și se lasă borcanele să se odihnească în apă fierbinte. Între timp, puneți jantele și capacele într-o cratiță mică și acoperiți cu apă.
Se încălzește la foc mediu până când apa fierbe; scoateți tigaia de pe foc și lăsați jantele și capacele să se odihnească în apă fierbinte.
Spălați portocalele și lămâile.
Îndepărtați cojile în sferturi și tăiați-le subțire pe lungime. Când toate cojile sunt feliate, tăiați-le aproximativ transversal în bucăți puțin mai mici.
Puneți coaja într-o oală mare și adăugați 2 1/2 căni de apă și bicarbonatul de sodiu.
Cu un cuțit ascuțit, împărțiți fasolea de vanilie deschisă pe lungime și răzuiți semințele în oală.
Adăugați fasolea de vanilie în oală și aduceți-o la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de 15 minute.
Între timp, tocați aproximativ portocalele și lămâile și îndepărtați semințele.
Transferați fructele într-un robot de bucătărie și pulsați până când sunt tocate uniform, dar încă puțin grosiere.
Adăugați fructele în oală cu coaja și reveniți la fierbere. Acoperiți și fierbeți timp de 15 minute.
Măsurați 4 1/2 căni din amestecul de fructe. Asigurați-vă că obțineți un amestec bun de coajă, fructe și suc. Aruncați amestecul de fructe rămas și fasolea de vanilie.
Întoarceți cele 4 1/2 căni rezervate de amestec de fructe în oală. Se amestecă pectina și se întoarce la fierbere. Se fierbe energic timp de un minut.
Adăugați zahărul dintr-o dată și amestecați până se combină. Se amestecă untul. Reveniți la fierbere rapidă, amestecând frecvent și fierbeți tare timp de un minut.
Puneți marmeladă fierbinte în borcane sterilizate fierbinți, lăsând spațiu de cap de 1/4 inch. Ștergeți jantele borcanelor, acoperiți cu capace și înșurubați benzile până când abia se strâng.
Așezați borcanele pe raft în oală și acoperiți complet cu apă. Acoperiți oala și aduceți la fierbere la foc mare. Se fierbe timp de 10 minute. Opriți focul, descoperiți oala și lăsați borcanele să se odihnească în apă timp de cinci minute.
Scoateți borcanele din oală și lăsați să se odihnească netulburat pe blat timp de șase ore sau peste noapte.