Marmeladă de pui
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten în cutia dvs. de rețete, marmelada de pui ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 2. Acest condiment are 388 de calorii , 37 g de proteine și 17 g de grăsime per porție. Pentru 1,96 USD per porție , această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă și aș spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți sare, marmeladă de portocale, condimente de lămâie-piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Cu un scor de 53% , acest fel de mâncare este solid. Încercați cupcakes cu marmeladă de portocale și ricotta cu glazură de cremă de unt cu marmeladă , ingredientul secret (marmeladă): canapele cu marmeladă și brânză urât mirositoare și pui cu marmeladă pentru doi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aplatizați puiul la 1/4 inch. grosime.
Se presara cu 1/4 lingurita lamaie-piper si sare; pus deoparte.
Într-o tigaie mare, căliți ceapa în ulei și unt până se înmoaie.
Stropiți cu praful de usturoi și cu lămâie-piper rămas.
Scoateți ceapa și păstrați-l la cald.
În aceeași tigaie, gătiți puiul la foc mediu timp de 3 minute pe fiecare parte sau un termometru pentru carne ajunge la 170°.
Întindeți marmeladă peste pui. Reveniți ceapa în tigaie. Reduce caldura; se acopera si se fierbe 2-3 minute sau pana se topeste marmelada.