Marinată Cu Lămâie-Busuioc

Marinată Cu Lămâie-Busuioc
Marinada de lămâie-busuioc ar putea fi doar marinada pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 10 și costă 41 de cenți pe porție. O porție conține 42 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, suc de lămâie, sos fierbinte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Încercați Marinată Cu Busuioc De Lămâie Pentru Pește Sau Pui La Grătar, Cotlet de porc cu lămâie-busuioc la grătar cu Orzo cu lămâie-busuioc #GrillPorkLikeASteak, și Pui în marinată de lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună uleiul și ingredientele rămase într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Notă: pentru a vă pregăti înainte, păstrați într-un recipient etanș la frigider până la 1 săptămână. Aduceți la temperatura camerei și amestecați înainte de utilizare.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti

Echipamente

DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAsezonareMarinada
Revista