Marinada și sosul Teriyaki

Marinada și sosul Teriyaki
Marinada și sosul Teriyaki necesită aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Această marinadă are 147 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 60 de cenți pe porție. Un cuplu de oameni i-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare japoneză. 48 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați oțet de orez, apă, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Sos Teriyaki și marinată, Marinada Cu Sos Maui Teriyaki, și Nemernic de pui cu Kikkoman Teriyaki marinata & sos.

Instrucțiuni

1
Amestecați sosul de soia, mierea, oțetul de orez, uleiul de susan, zahărul brun, semințele de susan, usturoiul și ghimbirul împreună într-o cratiță mică la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De OrezOțet De Orez
Semințe De SusanSemințe De Susan
Zahăr BrunZahăr Brun
Ulei De SusanUlei De Susan
Sos De SoiaSos De Soia
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Bateți amidonul de porumb în apă într-un bol; se adaugă la amestecul de sos de soia. Gatiti sosul, amestecand regulat, la foc mic pana se ingroasa, 5 pana la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Sos De SoiaSos De Soia
SosSos
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareAsezonareMarinada
Revista