Marinada și sosul Teriyaki
Marinada și sosul Teriyaki necesită aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Această marinadă are 147 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 60 de cenți pe porție. Un cuplu de oameni i-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare japoneză. 48 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați oțet de orez, apă, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Sos Teriyaki și marinată, Marinada Cu Sos Maui Teriyaki, și Nemernic de pui cu Kikkoman Teriyaki marinata & sos.
Instrucțiuni
Amestecați sosul de soia, mierea, oțetul de orez, uleiul de susan, zahărul brun, semințele de susan, usturoiul și ghimbirul împreună într-o cratiță mică la foc mediu-mare.
Bateți amidonul de porumb în apă într-un bol; se adaugă la amestecul de sos de soia. Gatiti sosul, amestecand regulat, la foc mic pana se ingroasa, 5 pana la 7 minute.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asiatice în meniu? Încercați asocierea cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Birichino Jurassic Park Vineyard Old Vines Chenin Blanc. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Birichino Jurassic Park Vineyard Vechi Viță De Vie Chenin Blanc
2017 are un parfum de miere de flori de portocal, unt de mere, pucioasă și un precursor ciudat al liliacului care activează nu numai sistemul olfactiv, ci și sistemul limbic, sistemul nervos autonom și alte sisteme situate în sectoare mai îndepărtate. Umiditatea solului și a microclimatului în timpul sezonului de creștere 2017 a rămas destul de ridicată pe parcursul sezonului de creștere din cauza ploilor enorme din iarna anterioară, contribuind la dezvoltarea botritei timpurii modeste, dar semnificative. Am întâlnit ultima dată aceste condiții în 2013 și am produs un vin similar cu cel de epocă - chiar uscat în stilul cunoscut de francezi sub numele de sec tendre - uscat, dar fraged. Și ca și în cazul vinurilor anterioare, acest vin a fermentat în oțel inoxidabil fără inoculare și a fost învechit până în primăvara următoare în 8 butoaie de stejar maghiar inoxidabil și 2 neutre.