Marinada rapidă și ușoară de friptură
Marinada rapidă și ușoară de friptură ar putea fi doar marinada pe care o căutați. Această rețetă servește 2 și costă 6,73 USD pe porție. O porție conține 910 calorii, 51G de proteine, și 69G de grăsime. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de sos de soia, sare și piper măcinat, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și דל פחמימות, dieta. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 65%. Rețete similare includ Friptură marinata, rapid și ușor, Marinadă rapidă și ușoară de tei Cilantro, și Marinada De Friptură Perfect Ușoară.
Instrucțiuni
Așezați fripturile într-un vas sau recipient plat.
Tăiați fante la intervale de 1 inch în grăsimea din jurul marginilor fripturilor. Străpungeți ușor ambele părți ale fiecărei fripturi de câteva ori cu o furculiță.
Presărați fiecare friptură cu sare, piper, praf de usturoi și condimente de friptură din Montreal. Puneți condimentele în fripturi.
Bateți uleiul de măsline, sosul Worcestershire, sosul de soia, oțetul balsamic, muștarul Dijon, usturoiul și fumul lichid împreună într-un bol.
Se toarnă marinata peste fripturi pentru a acoperi. Acoperiți recipientul sau vasul de copt cu folie de plastic și marinați fripturile la frigider timp de 2 ore. Întoarceți fripturile și marinați încă 2 ore.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și ungeți ușor grătarul.
Gătiti fripturile pe grătarul preîncălzit până când încep să se întărească și sunt roz-roșiatic și suculente în centru, 8 până la 10 minute pe fiecare parte pentru mediu-rare. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească 130 grade F (54 grade C).
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Maddalena Merlot cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Maddalena Merlot]()
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferă arome de fructe coapte și condimente de stejar cu note de vanilie și anason. Aromele de fructe coapte includ prune strălucitoare și zmeură. Aromele de fructe salută palatul și taninurile moi încadrează textura proaspătă care acoperă gura.