Marinada Fajita Tangy

Marinada Fajita Tangy
Marinada fajita Tangy este o fără gluten și vegan rețetă cu 6 porții. O porție conține 37 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Funcționează cel mai bine ca o marinată și se face în aproximativ 5 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de sos de soia, chimen măcinat, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scorul de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ Marinada Fajita I, Marinada Fajita, și Marinată Fajita De Vită.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună sucul de ananas, sosul de soia, sucul de lămâie, chimenul și usturoiul într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De AnanasSuc De Ananas
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Sos De SoiaSos De Soia
UsturoiUsturoi
ChimenChimen
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Marinați până la 2 kilograme de carne în marinată timp de cel puțin 4 ore înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
CarneCarne

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Puteți încerca vinurile Tudor Balo Vineyard Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 68 de dolari pe sticlă.
Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir
Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir
2007 a fost declarat a fi cea mai mare epocă ne-ar vedea în viețile noastre în California. Acest pinot noir special din Anderson Valley este din Podgoria Balo, care este situată direct peste drum de vinăria și Podgoria Golden Eye. Podgoria este unul dintre rarele site-uri pinot noir care insistă să dorească să producă vinuri masive. Fructele și structura sunt uriașe. Acest vin va îmbătrâni frumos încă 20 de ani. Bucurați-vă acum sau cumpărați o cutie pentru a bea în următorul deceniu sau două.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAsezonareMarinada
Revista