Marinada Fajita Tangy
Marinada fajita Tangy este o fără gluten și vegan rețetă cu 6 porții. O porție conține 37 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Funcționează cel mai bine ca o marinată și se face în aproximativ 5 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de sos de soia, chimen măcinat, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scorul de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ Marinada Fajita I, Marinada Fajita, și Marinată Fajita De Vită.
Instrucțiuni
Bateți împreună sucul de ananas, sosul de soia, sucul de lămâie, chimenul și usturoiul într-un bol mic.
Marinați până la 2 kilograme de carne în marinată timp de cel puțin 4 ore înainte de utilizare.