Marinada de vin și ierburi
Marinada de vin și ierburi ar putea fi doar marinada pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 12 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24 și costă 10 cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână usturoi, sare, oregano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Marinada De Vin Roșu, Rosemary-Marinată De Vin Roșu, și Marinada De Vită Cu Vin Roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un recipient mic, amestecați vin, oțet, șalotă, ulei de măsline, zahăr, usturoi, muștar, oregano, busuioc, maghiran, sare și piper.