Marinada Cu Aripi De Bivol

Marinada Cu Aripi De Bivol
Marinada Buffalo Wings este o fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 3 porții. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 48 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Dacă aveți piper, miere, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această marinată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Aripi și lucruri aripi de bivol de usturoi, Aripi De Bivol Și Tofu De Bivol Vegan, și Aripi De Bivol pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-un castron mic; se amestecă bine. A se utiliza imediat sau a se păstra la frigider. Utilizați pentru a marina tobe de pui,Piept de pui, curcan, carne de vită sau carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tobe De PuiTobe De Pui
3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAsezonareMarinada
Revista