Margarita creveți și scoici

Margarita creveți și scoici
Această rețetă servește 6 și costă 1,41 USD pe porție. O porție conține 151 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. Un amestec de sare și piper, sare roz, scallions și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Scoici Margarita, Tostadas De Creveți Margarita, și Creveți Margarita Picante.

Instrucțiuni

1
Mai întâi preîncălziți grătarul la mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Adăugați toate ingredientele pentru marinată într-un castron mare și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Adăugați creveții și scoicile și puneți vasul deoparte. Apoi, adăugați toate ingredientele de salsa într-un bol de servire și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Scoateți creveții și scoicile din marinată. Puneți o scoică în" U " (partea curbată a creveților) a creveților și a frigăruii, mai întâi prin scoică și apoi prin creveți. Aranjați frigăruile pe grătarul fierbinte și gătiți aproximativ 2 1/2 până la 3 minute pe 1 parte, apoi întoarceți și grătiți timp de 2 1/2 minute pe cealaltă parte. Când ați terminat, scoateți frigăruile de pe grătar într-un vas de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Stropiți cu puțin ulei de măsline extravirgin și presărați sare roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
(tub Mare)(tub Mare)
6
Serviți cu salsa și bucurați-vă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Meadowcroft Los Carneros Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Meadowcroft Los Carneros Chardonnay
Meadowcroft Los Carneros Chardonnay
Arome de pere Anjou, măr Fuji și note de lămâie verbenaspring din pahar. Note complexe de vanilie și coacerecondimentele sunt completate de stejar subtil. Acest vin areechilibru frumos și un finisaj persistent. Los Carneros Chardonnay 2017 se va împerechea grațios cuorice tablă de brânză și mezeluri. Acest vin ar completa,de asemenea, intrări, cum ar fi halibutul prăjit cu lămâie, măsline și rozmarin; pui prăjit cu lapte de unt;sau paste Carbonara.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista