Marele guacamol al lui Ioan

Marele guacamol al lui Ioan
John ' s restante guacamole este o rețetă mexicană care servește 4. Acest hor d ' oeuvre are 241 calorii, 3G de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 18 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și întreg 30 dieta. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, sarea, uleiul de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, ceea ce este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Mare guacamol, Mare Guacamol, și Guacamole: o baie excelentă pentru chipsurile de tortilla.

Instrucțiuni

1
Cojiți și avocado de piatră și puneți-l într-un castron. Mash folosind o furculiță până când este destul de netedă, dar cu puțină textură. Într-un castron mic, amestecați sucul de lămâie, sosul Tabasco, ardeiul iute, coriandrul, ceapa, uleiul de măsline și sarea. Îndoiți acest lucru prin avocado. Faceți-l chiar înainte de servire și nu-l puneți la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TabascoSos Tabasco
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbroul sunt alegeri excelente pentru Guacamole. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Burn Cottage Cashburn Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Flori aromate strălucitoare, cassis și fructe roșii care completează notele de condimente și sărate. Palatul este suplu și armonios, cu straturi interesante și elemente umami, textură fină și un finisaj minunat echilibrat.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Revista