Maple Tart Tatin
Maple Tart Tatin ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 621 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, unt, foietaj cu unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tartă Cu Mere Tatin, Tartă Cu Tatin De Roșii, și Tarta Cu Pere Tatin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Desfaceți patiseria de puf pe o făină ușoarăsuprafață. Folosind un sucitor ușor făinat, rulați într-un pătrat de 12" de aproximativ 1/8" grosime. Folosind o placă a12" ca ghid, decupați o rundă de 12" cu un cuțit ascuțit.
Transferați aluatul rotundpe o foaie de copt; acoperiți cu folie de plasticși răciți până când este gata de utilizare.
Preîncălziți cuptorul la 425 diametru F. Rotiți untul și siropul de maple într-o tigaie rezistentă la cuptor de 12", la foc mediu, până când untul se topește.
Presărați zahăr peste, acoperind uniform fundulde tigaie.
Adăugați mere, tăiate cu fața în jos; creșteți căldura la mediu-mare și gătiți până se topesc zahărul, ocazional învârtind merele în tigaie,aproximativ 5 minute. Reduceți căldura la mediuși gătiți, continuând să învârtiți merele în tigaie, cu aproximativ 5 minute mai mult. Întoarceți merele (rotunjite în jos) și gătiți, învârtind mere ocazional, până când siropul este gros și auriu, cu 5-10 minute mai mult.
Acoperiți merele cu produse de patiserie rotunde, tăiateîn marginile produselor de patiserie.
Coaceți până când patiseria este ușoarămaro auriu, aproximativ 10 minute. Reduceți căldura la 375 buc.F; coaceți până când patiseria este umflată și aurie profundă, cu aproximativ 20 de minute mai mult.
Lăsați tarte Tatin să se răcească timp de 15 minute. Inverta placă de servire peste tigaie. Folosind mănuși de cuptor, țineți ferm placa și tigaia și inversați placa tarteonto.
Scoateți tigaia; rearanjați mereledacă este necesar și răzuiți orice caramel în skilletover.
Serviți cald sau la temperatura camereicu înghețată.