Mango Lassi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați Mango Lassi. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 220 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați cuburi de gheață, suc de lămâie, sorbet de mango și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Mango Kesar Lassi-cum sa faci Mango Saffron Lassi-Punjabi Lassi s, Mango Lassi sau Aam Ki Lassi, cum se face Mango Lassi, și Mango Lassi-AAM Ki Lassi.
Instrucțiuni
Pur și simplu mango cu iaurtul și zahărul într-un blender.
Adăugați laptele, sucul de lămâie și sorbetul și amestecați până se omogenizează.
Adăugați 1/3 cană de apă rece și gheața și amestecați la consistența dorită.
Se toarnă într-un pahar înalt sau două pahare mici.
Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Vocal Vineyards Alfaro Vineyard Gruner Veltliner cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
Vocal Vineyards Alfaro Vineyard Gruner Veltliner
Această structură 100% Gruner Veltliner este de invidiat. În combinație cu spray-ul de sare rece de la Monterey Bay și fermentarea în butoi 50%, profilul continuă să impresioneze prin complexitatea sa între fructele de livadă verde tartă și erbacee. Un finisaj proaspăt, îmbucurător, reflectă caracteristicile clasice Gruner Veltliner ale piperului alb și mineralității pietroase, cu un pic de salinitate.