Makeover Ricotta Nut Torte este un desert care servește 16. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 549 calorii, 15g de proteine, și 35g de grăsime. Mai mulți oameni au făcut această rețetă, iar 399 ar spune că a lovit locul. Un amestec de extract de vanillan, scurtare, sos de mere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 55 minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 39%. Tort De Nuci Ricotta, Makeover Frozen Grasshopper Torte, și Makeover Nucă De Cocos Suprem Torte sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Linia trei de 8 inch. Tigăi rotunde de copt cu hârtie cerată. Înveliți tigăile cu spray de gătit și presărați cu făină; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Bomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
2
Pentru umplere, într-un castron mic, bateți brânza ricotta și zahărul până se omogenizează; bate în vanilie. Îndoiți în nuci pecan și ciocolată rasă. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Căpșuni La Picior
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
3
Între timp, într-un castron mare, bateți scurtarea și zahărul până se sfărâmă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea Moi
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
4
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în sos de mere și vanilie până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Căpșuni La Picior
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
5
Combinați făina, praful de copt și sarea; adăugați la amestecul de cremă alternativ cu lapte, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Bomboane Salvatoare
Chifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Se toarnă în tigăi pregătite.
7
Coaceți la 350 de euro timp de 20-25 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a se scoate din tigăi în rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Tăiați fiecare tort orizontal în două straturi.
9
Așezați stratul inferior pe o farfurie de servire; întindeți cu 1 cană de umplutură. Repetați straturile de patru ori. Se acoperă cu stratul de tort rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
10
Întindeți toppingul bătut deasupra și părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
11
Garnisiți cu alune și ciocolată rasă, dacă doriți. Se răcește până se servește. Puneți la frigider resturile.
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru Torte. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "