Make-Ahead Cappuccino-Fleacuri Oreo

Make-Ahead Cappuccino-Fleacuri Oreo
Make-Ahead Cappuccino-Oreo fleacuri ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de desert. O porție conține 264 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați prăjituri sandwich cu ciocolată umplute cu cremă, Kahl arkulva, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Red Velvet Oreo fleacuri într-un borcan, Înghețată Oreo Fudge Cappuccino, și Face Înainte Sos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron; se amestecă bine cu un tel. Gătiți laptele într-o cratiță grea la foc mediu-mare până la 180 sau până când se formează bule mici în jurul marginii (nu fierbeți). Adăugați treptat lapte fierbinte în amestecul de ouă, amestecând constant cu un bici. Întoarceți amestecul de lapte în tigaie; gatiti la foc mediu pana se ingroasa (3 minute), amestecand continuu. Reduceți căldura la minim; gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Se ia de pe foc; se amestecă Kahla.
3
Se toarnă într-un castron mediu; așezați vasul într-un castron mai mare cu apă cu gheață, amestecând ocazional până când amestecul este rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Tăiați grosolan 8 fursecuri; pliați fursecurile tocate și toppingul bătut în budincă. Puneți aproximativ 1/2 cană de amestec de prăjituri în fiecare dintre cele 8 pahare mici de parfait sau cupe de cremă (6 uncii). Acoperiți și răciți cel puțin 2 ore sau până la rece. Completați fiecare porție cu un cookie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista