Maine homar macaroane brânză cu ulei de trufe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă pescatariană servește 6 și costă $ 5.44 pe portie. O porție conține 797 calorii, 34G de proteine, și 42G de grăsime. Un amestec de ulei de trufe, smântână grea, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 54%. Rețete similare includ Alimentatie pe Weight Watchers: homar Lady Maine homar role, Macaroane cu trufe și brânză, și Trufe coapte macaroane și brânză.
Instrucțiuni
1
Aduceți o oală cu apă la fierbere pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Sotati carnea de homar in ulei pana cand nu mai este translucida si dati deoparte. Gătiti pastele până la al dente și scurgeți bine, astfel încât să nu aveți exces de apă de gătit care să dilueze aroma. În timp ce pastele se gătesc, topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu și adăugați ceapa și usturoiul, gătind până la translucid, având grijă să nu-l ardeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Adăugați făina puțin la un moment dat pentru a face un roux. Faceți acest lucru treptat, deoarece unele loturi de făină absorb mai mult decât altele și este posibil să nu aveți nevoie la fel de mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®
4
Adăugați frunzele de dafin, apoi încorporați puțin câte puțin stocul de legume sau pește pentru a forma un sos neted. Fierbeți timp de cel puțin 10 minute pentru a permite făinii să "gătească", apoi îndepărtați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Stoc De Pește
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Lorann Bucătărie Profesională®
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
5
Adăugați smântâna grea și cheddarul, apoi condimentați cu sare și piper alb. Amestecați carnea de homar în amestecul de brânză, apoi pliați în cât mai multe paste de care aveți nevoie pentru a obține consistența potrivită pentru macaroane și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Macaroane și Brânză
1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Sos De Afine, Pentru Servire
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
(tub Mare)
6
Transferați într-un bol de servire și stropiți cu ușurință cu ulei de trufe și garnisiți cu arpagic tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Trufe
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor