Mai Bine Decât Nutella (Tartinat Cu Ciocolată-Alune)

Mai Bine Decât Nutella (Tartinat Cu Ciocolată-Alune)
Mai bine decât Nutella (răspândirea ciocolatei-alune) este un fără gluten condiment. Această rețetă servește 4 și costă 3,14 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 88G de grăsime, și un total de 1114 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată dulce-amăruie, unt, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Ciocolată alune răspândit aka Nutella…, Ciocolata alune răspândit – Nutella Wannabe, și Nutella De Casă (Tartinat Cu Ciocolată Cu Alune) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Întindeți nuci peo foaie de copt cu margini sau într-o tigaie rezistentă la cuptor. Prăjiți, scuturați foaia o dată pentru evenimentproaspăt, până la maro intens, 13-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Lăsați să se răcească complet. (Dacă nucile au piei,frecați-le într-un prosop de bucătărie pentru a le îndepărta.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
4
Se macină alunele și zahărul într-un procesor alimentar până se formează o pastă de unt destul de netedă, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
ZahărZahăr
5
Puneți ciocolata într-un metal mediucastron. Puneți vasul peste o cratiță mare de apă scufundată; se amestecă des până când ciocolata se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
6
Scoateți bolul dinpeste cratiță; adăugați unt și batetpână se încorporează complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
7
Bateti incream și sare, apoi pasta de alune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Se toarnă gianduja în borcane, împărțindîn mod egal.
9
Lasă să se răcească. (Gianduja se va îngroșași va deveni moale și asemănător untului de arahide pe măsură ce se răcește.) Înșurubați capacele. Faceți înainte: Gianduja poate fi făcut până la 4 săptămâniînainte; păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
10
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 4 ore pentru a se înmuia. Poatestați la temperatura camerei până la 4 zile.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista