Mai Bine Decât Nutella (Tartinat Cu Ciocolată-Alune)

Mai Bine Decât Nutella (Tartinat Cu Ciocolată-Alune)
Mai bine decât Nutella (răspândirea ciocolatei-alune) este un fără gluten condiment. Această rețetă servește 4 și costă 3,14 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 88G de grăsime, și un total de 1114 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată dulce-amăruie, unt, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Ciocolată alune răspândit aka Nutella…, Ciocolata alune răspândit – Nutella Wannabe, și Nutella De Casă (Tartinat Cu Ciocolată Cu Alune) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Întindeți nuci peo foaie de copt cu margini sau într-o tigaie rezistentă la cuptor. Prăjiți, scuturați foaia o dată pentru evenimentproaspăt, până la maro intens, 13-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Lăsați să se răcească complet. (Dacă nucile au piei,frecați-le într-un prosop de bucătărie pentru a le îndepărta.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
4
Se macină alunele și zahărul într-un procesor alimentar până se formează o pastă de unt destul de netedă, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
ZahărZahăr
5
Puneți ciocolata într-un metal mediucastron. Puneți vasul peste o cratiță mare de apă scufundată; se amestecă des până când ciocolata se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
6
Scoateți bolul dinpeste cratiță; adăugați unt și batetpână se încorporează complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
7
Bateti incream și sare, apoi pasta de alune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Se toarnă gianduja în borcane, împărțindîn mod egal.
9
Lasă să se răcească. (Gianduja se va îngroșași va deveni moale și asemănător untului de arahide pe măsură ce se răcește.) Înșurubați capacele. Faceți înainte: Gianduja poate fi făcut până la 4 săptămâniînainte; păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
10
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 4 ore pentru a se înmuia. Poatestați la temperatura camerei până la 4 zile.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista