Mai Bine Decât Nutella (Tartinat Cu Ciocolată-Alune)
Mai bine decât Nutella (răspândirea ciocolatei-alune) este un fără gluten condiment. Această rețetă servește 4 și costă 3,14 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 88G de grăsime, și un total de 1114 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată dulce-amăruie, unt, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Ciocolată alune răspândit aka Nutella…, Ciocolata alune răspândit – Nutella Wannabe, și Nutella De Casă (Tartinat Cu Ciocolată Cu Alune) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Întindeți nuci peo foaie de copt cu margini sau într-o tigaie rezistentă la cuptor. Prăjiți, scuturați foaia o dată pentru evenimentproaspăt, până la maro intens, 13-15 minute.
Lăsați să se răcească complet. (Dacă nucile au piei,frecați-le într-un prosop de bucătărie pentru a le îndepărta.)
Se macină alunele și zahărul într-un procesor alimentar până se formează o pastă de unt destul de netedă, aproximativ 1 minut.
Puneți ciocolata într-un metal mediucastron. Puneți vasul peste o cratiță mare de apă scufundată; se amestecă des până când ciocolata se topește și se omogenizează.
Scoateți bolul dinpeste cratiță; adăugați unt și batetpână se încorporează complet.
Bateti incream și sare, apoi pasta de alune.
Se toarnă gianduja în borcane, împărțindîn mod egal.
Lasă să se răcească. (Gianduja se va îngroșași va deveni moale și asemănător untului de arahide pe măsură ce se răcește.) Înșurubați capacele. Faceți înainte: Gianduja poate fi făcut până la 4 săptămâniînainte; păstrați la rece.
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 4 ore pentru a se înmuia. Poatestați la temperatura camerei până la 4 zile.