Mahimahi Fajitas

Mahimahi Fajitas
Mahimahi Fajitas ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 248 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 3,53 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. Un amestec de fileuri mahimahi, tortilla de făină, ulei de salată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până mango ai putea urma acest curs principal cu Biscuiți Paleo Mango cu unt de Mango ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ La Mansion ' s Chicken Fajitas – Fajitas sunt un fel de mâncare Tex Mex de care toată lumea se bucură, Mahimahi BLT, și Grec Mahimahi.

Instrucțiuni

1
Clătiți peștele și uscați; tăiați fileurile transversal în benzi late de 1 inch. Într-un castron mic, amestecați chimenul, pudra de chili, praful de usturoi și sarea. Frecați peștele peste tot cu amestec de condimente. Clătiți, miezul și semințele de ardei grași; tăiați longitudinal în felii de 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se toarnă 1 lingură de ulei într - o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare. Când este fierbinte, adăugați ceapa și ardeii grași și amestecați frecvent până la limp, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Transferați pe o farfurie. În aceeași tigaie, încălziți restul de 1/2 lingură ulei; adăugați pește și gătiți, întorcând o dată, până când peștele se rumeneste pe ambele părți, aproximativ 4 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați suc de mango și aduceți la fierbere. Gatiti pana cand pestele este opac, dar inca umed in centrul celei mai groase parti (taiat la test), inca 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
5
Adăugați amestecul de ardei gras și sucul de lămâie la pește și amestecați doar până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
6
Serviți cu tortilla de făină caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De FăinăTortilla De Făină

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista