Macaroane și brânză coapte ale mamei
Macaroanele și brânza coapte ale mamei necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 1.57 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 644 calorii, 30g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 6. 729 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mulți oameni au plăcut cu adevărat acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați supa de brânză Cheddar condensată, brânză colby, macaroane și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 88%. Rețete similare includ Macaroane și brânză-home made macaroane și brânză este un aliment confort, care este greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele preambalate și brânza la magazin, Macaroane și brânză coapte de Kim, și Macaroane și brânză la cuptor.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați pastele și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până la dente; se scurge.
Puneți macaroanele într-o farfurie de 2 litri. Se amestecă supa de brânză și laptele până se combină bine.
Se presară cu Colby mărunțit.
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când brânza este maro și Bulbuc.