Macaroane și brânză

Macaroane și brânză este un vegetarian rețetă cu 5 porții. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 333 calorii, 18g de proteine, și 16g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați cățel de usturoi, sare, macaroane de cot și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Macaroane și brânză-macaroanele și brânza de casă sunt un aliment confortabil greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele și brânza preambalate la magazin, Boston Market Macaroni and Cheese-uita lucrurile din cutia albastră, să ia câteva minute mai mult, și servi o casă gustoase făcut macaroane și brânză, și Macaroane gruy bucrore și Emmentaler cu șuncă și aluat cubat din ' Melt: arta macaroanelor și brânzeturilor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie; pulsează de 10 ori sau până se formează firimituri grosiere pentru a măsura 2/3 cană. Pune deoparte.
Combinați 1 1/2 căni de lapte și următoarele 6 Ingrediente (1 1/2 căni de lapte prin usturoi) într-o cratiță și aduceți la fierbere la foc mediu.
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 30 de minute. Se strecoară amestecul de lapte printr-o sită într-un castron mare; aruncați solidele.
Preîncălziți cuptorul la 35
Așezați făina într-un castron mic; adăugați treptat 1/2 cană de lapte, amestecând cu un tel până se omogenizează.
Adăugați amestecul de făină, muștarul, sarea și ardeiul roșu în amestecul de lapte, amestecând bine cu un bici. Se amestecă macaroane și brânzeturi; lingură într-un vas de copt pătrat de 8 inci acoperit cu spray de gătit. Se acoperă cu pesmet.
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până se rumenesc ușor.