Macaroane clasice și brânză
Macaroane clasice și brânză este un vegetarian farfurie. Această rețetă face 40 de porții cu 50 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de unt, lapte, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Macaroane clasice și brânză, Macaroane clasice și brânză, și Macaroane clasice și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 177°.
Se topește untul într-o cratiță mare la căldură scăzută. Se amestecă făina; gătiți și amestecați 2 min. sau până la Bulbuc. Se amestecă treptat laptele; se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând constant. Se fierbe la foc mic 3 până la 5 min. sau până se îngroașă, amestecând constant.
Adăugați 1-1 / 2 căni de brânză; gătiți și amestecați 2 până la 3 min. sau până se topește. Se amestecă macaroane.
Lingură în 1-1 / 2-qt. caserola pulverizată cu spray de gătit; se presară cu brânză rămasă.
Coaceți 20 min. sau până când se încălzește.