Loin de porc cu mere, prune uscate și sos de cremă de muștar
Instrucțiuni
1
Înjumătățiți coapsa de porc transversal, apoi uscați-o și presărați cu 1 linguriță de sare și 3/4 linguriță de piper (total).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi carne de porc brună, câte 1 bucată, întorcându-se ocazional, 6 până la 8 minute pe bucată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Transferați într-o tigaie mică ignifugă ca rumenită (nu curățați tigaia) și prăjiți carnea de porc până când termometrul este introdus în diagonală de cel puțin 2 inci în registrele de carne 150 F, 40 până la 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
În timp ce carnea de porc se prăjește, coaja, sfertul și merele de miez, apoi se taie în pene groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
Sos Iute Cu Ulei De Susan
5
Se toarnă toată grăsimea, cu excepția a 1 lingură, din tigaie, apoi se gătește ceapa în tigaie la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
6
Adăugați mere, prune uscate, bulion și apă și fierbeți, neacoperite, amestecând ocazional, până când merele sunt fragede, 10 până la 12 minute. Se amestecă smântâna și muștarul și se fierbe până când sosul este ușor îngroșat, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Se ia de pe foc și se menține sosul cald, parțial acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Prune Uscate
1-1/2 Cană Supă De Pui
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
8
Transferați carnea de porc pe o tăietură și lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
9
Adăugați vin în tigaie și fierbeți la foc mare, amestecând și răzuind bucăți maro, până când se reduce la aproximativ 1/4 cană, 2 până la 3 minute. Se amestecă sucurile de tigaie în sos de smântână împreună cu restul de 3/4 linguriță de sare și restul de 3/4 linguriță de piper și se încălzește sosul la foc moderat, amestecând, până la fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
10
Aruncați șirul din carne de porc și tăiați fiecare jumătate transversal în 4 felii.