Loin de porc cu mere, prune uscate și sos de cremă de muștar
Instrucțiuni
1
Înjumătățiți coapsa de porc transversal, apoi uscați-o și presărați cu 1 linguriță de sare și 3/4 linguriță de piper (total).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi carne de porc brună, câte 1 bucată, întorcându-se ocazional, 6 până la 8 minute pe bucată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Transferați într-o tigaie mică ignifugă ca rumenită (nu curățați tigaia) și prăjiți carnea de porc până când termometrul este introdus în diagonală de cel puțin 2 inci în registrele de carne 150 F, 40 până la 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
În timp ce carnea de porc se prăjește, coaja, sfertul și merele de miez, apoi se taie în pene groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De Susan
5
Se toarnă toată grăsimea, cu excepția a 1 lingură, din tigaie, apoi se gătește ceapa în tigaie la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
6
Adăugați mere, prune uscate, bulion și apă și fierbeți, neacoperite, amestecând ocazional, până când merele sunt fragede, 10 până la 12 minute. Se amestecă smântâna și muștarul și se fierbe până când sosul este ușor îngroșat, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Se ia de pe foc și se menține sosul cald, parțial acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Prune Uscate
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat
8
Transferați carnea de porc pe o tăietură și lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
9
Adăugați vin în tigaie și fierbeți la foc mare, amestecând și răzuind bucăți maro, până când se reduce la aproximativ 1/4 cană, 2 până la 3 minute. Se amestecă sucurile de tigaie în sos de smântână împreună cu restul de 3/4 linguriță de sare și restul de 3/4 linguriță de piper și se încălzește sosul la foc moderat, amestecând, până la fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
10
Aruncați șirul din carne de porc și tăiați fiecare jumătate transversal în 4 felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
11
Serviți carnea de porc cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
12
Serve pork with sauce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ