Adăugați midii și gătiți la foc moderat, acoperit, până când se deschid, 4 până la 6 minute, verificând periodic după 4 minute și transferând midiile deschise într-un castron. (Aruncați orice midii nedeschise după 6 minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
În timp ce sosul se gătește, gătiți linguine într-o oală de 6 litri cu apă sărată clocotită până la al dente. Rezervați 3/4 cană de apă de gătit și scurgeți linguina într-o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Adăugați linguine în tigaie împreună cu smântână, sare, piper și 1/3 cană de apă de gătit pentru paste și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Adăugați midii și aruncați cu atenție, adăugând mai multă apă de gătit dacă pastele par uscate.