Limonadă Cu Ceai Condimentat

Limonadă Cu Ceai Condimentat
Condimentat-limonada de ceai este o fără gluten, FODMAP prietenos și vegan rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 152 calorii. Pentru 47 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de lămâie, pungi de ceai cu condimente portocalii, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta funcționează cel mai bine ca o băutură, și se face în aproximativ 15 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Limonadă Condimentată, Limonadă Condimentată, și Limonadă Condimentată.

Instrucțiuni

1
Puneți pungile de ceai într-un ulcior mare. Se amestecă zahărul și 4 căni de apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă Coptă, Feliată Foarte Subțireșuncă Coptă, Feliată Foarte Subțire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2
Lasă să se răcească.
3
Îndepărtați pungile de ceai; amestecați sucul și 2 căni de apă rece. Se răcește timp de 2 ore. Umpleți 8 pahare cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă Coptă, Feliată Foarte Subțireșuncă Coptă, Feliată Foarte Subțire
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
4
Se toarnă limonadă; adăugați felii de lămâie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LimonadăLimonadă
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista