Licitații De Pui Panko "Prăjite"

Licitații De Pui Panko
Fried " ofertele de pui Panko ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 302 calorii, 41G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sos de scufundare Cajun-creol, panko, lapte degresat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Oferte De Pui Prăjit Panko, Licitații De Pui Panko "Prăjite", și Două Licitații De Pui Panko Cu Brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Combinați panko, piper și sare într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
3
Se toarnă Zara într-un alt vas superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
4
Înmuiați puiul în zară; dragă în amestec panko, apăsând ferm pentru a acoperi. Scuturați excesul de amestec panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
5
Așezați puiul pe o grătar; lăsați să stea 10 minute. În timp ce puiul stă, puneți o tigaie cu jeleu în cuptor pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Înveliți bine puiul cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Scoateți tigaia fierbinte din cuptor; acoperiți cu spray de gătit. Aranjați puiul într-un singur strat pe tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Coaceți la 450 timp de 23 de minute sau până când puiul se rumeneste ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Se servește cu sos de scufundare Cajun-creol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
DificultateNormal
Gata În22 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista