Lichior Crema De Zahar Ars

Lichior Crema De Zahar Ars
Eggnog Crincormme Brincormull ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 207 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime. Dacă aveți la îndemână gălbenușuri de ou, zahăr granulat, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Lichior Crema De Zahar Ars, Lichior Crema De Zahar Ars, și Slabanoage Lichior De Oua Creme Brulee pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 300 F și aranjați un suport în mijloc. Aduceți apa la foc mic într-o cratiță medie la foc mare; Păstrați la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuptorCuptor
2
Combinați eggnogul, smântâna, laptele și nucșoara într-o cratiță medie și aduceți la foc mic la foc mediu. Între timp, amestecați gălbenușurile de ou și 1/3 cană de zahăr granulat într-un castron mediu până la galben pal și gros, aproximativ 3 minute.În timp ce bateți constant, turnați încet amestecul de ouă încălzit în gălbenușuri într-un flux constant. Odată combinat, împărțiți amestecul între 6 (4 uncii) ramekins și puneți-l într-un vas de copt de 13 pe 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Lichior De OuăLichior De Ouă
NucșoarăNucșoară
CremăCremă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BatetiBateti
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
3
Turnați apa fierbinte între ramekins până când ajunge la două treimi din partea laterală (este posibil să nu aveți nevoie de toată apa). Acoperiți vasul de copt cu folie de aluminiu și introduceți câteva găuri în el cu o frigăruie sau cuțit pentru a permite aburului să scape.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Tava De CoptTava De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
FrigaruiFrigarui
CuțitCuțit
4
Coaceți până când centrele cremelor sunt doar setate, aproximativ 30 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Scoateți din cuptor și transferați cremele pe o grătar pentru a se răci la temperatura camerei, aproximativ 30 de minute. Acoperiți ramekinele cu folie de plastic și dați-le la frigider până se răcește complet, aproximativ 1 oră.Când este gata de servit, încălziți broilerul la înălțime și aranjați un raft în treimea superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Suport De SârmăSuport De Sârmă
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
CuptorCuptor
6
Așezați cremele pe o foaie de copt și presărați aproximativ 2 lingurițe din restul de 1/4 cană de zahăr uniform peste fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Așezați sub broiler până când zahărul este caramelizat și maro auriu, aproximativ 1 până la 2 minute—urmăriți cu atenție pentru a evita arderea. (Alternativ, puteți utiliza o lanternă de bucătărie.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
8
Serviți imediat.Asocierea băuturilor: Badia di Morrona Vin Santo, Italia. Vin Santo, vinul dulce clasic din Italia, este făcut din uscarea strugurilor albi la soare, astfel încât zaharurile devin foarte concentrate. Se rumeneste pe masura ce imbatraneste, oferindu-i bogatie si pozitionandu-l intre un vin alb si un vin de desert. Această tensiune între ușurință și dulceață grea îl face un omolog bun pentru acest crinculme brincull crinculme ars, proaspăt și condimentat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Struguri VerziStruguri Verzi
Vin AlbVin Alb
Vin SantoVin Santo
BeaBea
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista