Lemon-Zară Eggnog
Lemon-zară Eggnog este un fără gluten și vegetarian băutură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 19g de proteine, 58G de grăsime, și un total de 1055 calorii. Pentru $ 4.59 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, lapte, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Tort De Lămâie Cu Ouă, PÂINE DE OUĂ GLAZURATĂ CU LĂMÂIE, și Biscuiți cu lapte de lămâie cu glazură de lămâie.
Instrucțiuni
Așezați albușurile de ou în vasul unui mixer de stand și bateți la viteză mică până se spumează, aproximativ 30 de secunde. Creșteți viteza la mediu-mare și, urmărind cu atenție, bateți până când sunt aproximativ consistența cremei de ras, aproximativ 90 de secunde. Reduceți viteza la mediu. Cu mixerul în funcțiune, adăugați jumătate de zahăr și bateți până se încorporează, aproximativ 30 de secunde.
Transferați albii într-un castron mare. Nu spălați vasul.
Adăugați gălbenușurile de ou și zahărul rămas în vasul mixerului de stand acum gol și bateți la viteză medie-mare până la galben pal și ribbony, oprind mașina și răzuind părțile laterale cu o spatulă de cauciuc, după cum este necesar, aproximativ 2 minute în total.
Adăugați lapte, zară, smântână, alcool și coajă de lămâie și amestecați la viteză mică pentru a combina.
Folosind o spatulă de cauciuc sau un tel de mână, împăturiți albușurile bătute în amestecul de gălbenuș de ou/lapte până se încorporează complet.
Se servește prin turnare în pahare și garnisind cu mai multă coajă de lămâie.