Lela ' s Hush Puppies

Lela ' s Hush Puppies
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați puii Lela ' s Hush. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 326 calorii. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de zară, piper măcinat, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Hush Puppies, Hush Puppies, și Cel Mai Bun Pui Hush pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron; faceți o fântână în centrul amestecului.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Bateți împreună Zara și ouăle; se adaugă la ingredientele uscate, amestecând doar până se umezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Lăsați amestecul să stea 30 de minute.
4
Se toarnă ulei la o adâncime de 2 inci într-un cuptor olandez; se încălzește la 37
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
5
Aruncați aluatul îngrămădind lingurițe în ulei fierbinte. Se prăjesc, în loturi, 2 minute pe fiecare parte sau până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Scurgeți pe rafturi de sârmă peste prosoape de hârtie; se servește fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett
Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett
Un Kabinett crackly, amidonat și impecabil; foarte limey-pe bază de plante; mai ales appley și mineral; finisaj mentolat stern. Merge cu orice îți place în bucătăria de păsări de curte, crustacee și fructe de mare, mai ales dacă este însoțită de sosuri pe bază de smântână sau unt. Excelent cu salate de vară și cu bucătăria Pacific Rim.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista