Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură pescatariană? Legumele sotate cu sos Chile-Tamarind ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 2,98 USD pe porție. O porție conține 363 calorii, 9g de proteine, și 20g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de guajillo chiles, baby bok choy, lemongrass și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Pește-spadă glazurat de Tamarind cu sos de Lime, coriandru și Tamarind, Legume rădăcinoase saut cu sos de soia și miere, și Biban de mare negru cu legume marocane și sos Chile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați pătratul de tamarind într-un castron mic. Acoperiți cu apă clocotită și lăsați să stea până când pulpa se înmoaie, rupându-se ocazional cu furculița, aproximativ 45 de minute. Folosind lingura cu fante, transferați pulpa de tamarind cu semințe în setul de strecurătoare peste bolul mediu. Apăsați pulpa prin sită, lăsând semințele în urmă. Măsurați 2 lingurițe pulpă pentru sos (aruncați pulpa rămasă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Tamarind
Tamarind
Sos
Semințe
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Sita
Bol
2
Gatiti dovleceii intr-o cratita medie cu apa clocotita cu sare pana se inmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Scurgeți dovleceii. Reveniți la aceeași cratiță și piure pentru a netezi piureul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Gatiti ardeii iute guajillo in cratita medie cu apa clocotita pana se inmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Guajillo
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Se scurge, se răcește, tulpina și semințele de ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
6
Puneți ardeii iute în blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Adăugați 1/2 cană de apă, lemongrass, șalotă, ghimbir, usturoi și coajă de tei. Puree până când pasta de chile este netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Chili
Iarbă De Lămâie
Coaja De Tei
Ceapă Eșalotă
Usturoi
Ghimbir
Apă
8
Transferați pasta în cratiță medie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
9
Bateți laptele de cocos, sosul de pește, zahărul brun și 2 lingurițe de pulpă de tamarind.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Tamarind
Lapte De Cocos
Zahăr Brun
Sos De Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
10
Adăugați piureul de dovlecei kabocha și aduceți la foc mic, amestecând des. Se fierbe la foc mic până când sosul este ușor îngroșat și aromele se amestecă, amestecând ocazional, aproximativ 4 minute. Condimentează sosul după gust cu sare. (Se poate face cu 3 zile înainte. Acoperiți și răciți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe Kabocha
Sos
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
1
Aduceți oală medie cu apă la fiert; sare generos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați mazăre de zăpadă și gătiți doar până când este crocant, aproximativ 15 secunde. Folosind o lingură mare cu fante, transferați mazărea în strecurătoare. Clătiți cu apă rece și scurgeți bine. Repetați gătitul, clătirea și scurgerea cu fiecare legumă rămasă în loturi separate în aceeași oală cu apă sărată clocotită până când legumele sunt doar crocante, aproximativ 1 minut pentru sparanghel, aproximativ 3 minute pentru vinete și dovlecei și aproximativ 1 minut pentru bok choy frunze. Se usucă mazărea de zăpadă; se taie pe diagonală în benzi subțiri. (Legumele pot fi făcute cu 2 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok Choy Frunze
Legume
Sparanghel
Mazăre De Zăpadă
Vinete
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Apă
Mazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Grăsime De Porc înapoi
3
Lăsați să stea la temperatura camerei.)
4
Încălziți uleiul într-o oală mare și grea la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Adăugați legumele și aruncați până se încălzește, aproximativ 4 minute. Condimentează legumele cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Legume
6
Aduceți sosul la foc mic. Lingură 1/3 cană în centrul fiecăreia dintre cele 6 farfurii. Movilă 1/16 de legume pe fiecare farfurie și servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Sos
7
* Tamarindul este o leguminoasă cu semințe mari maro. Pulpa este utilizată în bucătăria indiană, thailandeză, caraibiană și latino-americană. Pulpa este vândută sub formă de bloc și este disponibilă pe piețele indiene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tamarind
8
** Guajillo chiles sunt de culoare maro, chiles uscate destul de fierbinte de până la 6 inci lungime și 1 1/2 inci lățime. Disponibil pe piețele din America Latină și în unele supermarketuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Guajillo
Ardei Iute Uscat
9
** Guajillo chiles sunt de culoare maro, chiles uscate destul de fierbinte de până la 6 inci lungime și 1 1/2 inci lățime. Disponibil pe piețele din America Latină și în unele supermarketuri. *** Găsit pe piețele asiatice și în secțiunea Asian foods din multe supermarketuri.