Legume Prăjite Cu Cenușă În Stil Catalan (Escalivada)
Legume prăjite cu cenușă în stil Catalan (Escalivada) este un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă face 1 porții cu 1187 calorii, 9g de proteine, și 110g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.78 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ceapă, vinete, sare kosher și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 103 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este remarcabil. Încercați Salată De Pâine Catalană / Escalivada, Escalivada (legume spaniole la grătar) asociat cu Sud Rh. Rh. Ro. # WinePW, și Gătiți cartea: curcan în stil Catalan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați vinetele, ardeiul roșu, ceapa și roșiile (dacă folosiți) cu jumătate de ulei de măsline, frecându-le cu mâinile pentru a le acoperi uniform. Se condimentează cu sare și piper. Înfășurați fiecare legumă individual în folie.
Pentru a termina pe grătar: construiți un foc din 1 coș de fum plin de cărbuni și lăsați-l să se stingă până când rămân doar cărbuni mocniți (puteți găti pe el cât este încă fierbinte). Când este gata, așezați legumele învelite în folie direct pe cărbuni, îngrămădind o parte din cărbuni deasupra.
Puneți capacul pe grătar și lăsați să gătească până când legumele sunt complet fragede, aproximativ 2 ore și până la peste noapte.
Scoateți din cărbuni, desfaceți legumele și aruncați piei de vinete, piper, ceapă și roșii. Aruncați semințele de piper și vinete. Tăiați aproximativ carnea și combinați cu uleiul de măsline rămas și pătrunjelul. Condimentează după gust cu sare și piper.
Se servește, stropind cu oțet de sherry.
Pentru a termina în cuptor: preîncălziți cuptorul la 350 F.
Așezați pachetele de folie pe o foaie de copt cu margini și coaceți până când legumele sunt complet fragede, aproximativ 2 ore. Desfaceți legumele și aruncați vinetele, piperul, ceapa și cojile de roșii. Aruncați semințele de piper și vinete. Tăiați aproximativ carnea și combinați cu uleiul de măsline rămas și pătrunjelul. Condimentează după gust cu sare și piper.
Se servește, stropind cu oțet de sherry.