Legume De Vară Prăjite
Legumele prăjite de vară ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 100 de calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 98 de cenți pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Un amestec de vinete, busuioc, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Linguine cu legume de vară prăjite, Legume De Vară Prăjite Balsamice, și Legume De Vară Prăjite Ușor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați vinetele în felii groase de 1/4 inch și puneți-le într-un singur strat pe prosoape de hârtie.
Se presară cu 1/2 linguriță. sare și lăsați să stea 20 de minute.
Tăiați dovleceii și dovleceii galbeni în felii groase de 1/4 inch.
Tăiați ardeiul gras în fâșii de 1/2 inch.
Tăiați jumătățile de ceapă în felii de 1/2 inch.
Aruncați împreună legumele, uleiul de măsline, rămânând 1/2 linguriță. sare și piper; așezați în 3 tigăi de carne ușor unse sau tigăi de jeleu.
Coaceți la 450 timp de 20 de minute sau până când legumele sunt fragede, amestecând o dată.
Scoateți din cuptor și presărați uniform cu busuioc și pătrunjel.