Latkes De Legume
Latkes de legume ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 357 calorii, 7g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de praf de copt, făină, praz și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării evreiești. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Latkes De Legume, Latkes De Legume, și Latkes De Legume Tricolore.
Instrucțiuni
Într-o strecurătoare, clătiți păstârnacul și cartofii sub apă rece. Se usucă bine cu prosoape de hârtie; se transferă într-un bol de amestecare.
Se amestecă morcovii, prazul (sau ceapa), făina, praful de copt, ouăle, sarea și piperul.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Aruncați în linguri mari de aluat, aplatizând fiecare cu partea din spate a lingurii. Gatiti, intorcand o data, pana se rumeneste si crocant, 2 pana la 3 minute pe o parte.
Transferați latke–urile pe o foaie de copt căptușită cu un prosop de hârtie într-un cuptor de 200 F până la servire.