Lasagne de pui și ciuperci cu brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Lasagna cu pui și ciuperci. Această rețetă servește 4 și costă 3,42 USD pe porție. O porție conține 1008 calorii, 53G de proteine, și 48G de grăsime. Dacă aveți la îndemână lapte, căței de usturoi, grosolan grosolan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. 167 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Lasagna Cu Fasole Neagră, Lasagna mamaliga Cheesy cu ciuperci și Seitan, și Lasagna Cu Ciuperci Sălbatice.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 425 de grade cu rack in mijloc.
Gatiti ciupercile, usturoiul, 1/4 lingurita sare si 1/8 lingurita piper in ulei si 1 lingura unt intr-o cratita grea de 4 litri la foc mediu, amestecand ocazional, pana cand ciupercile se inmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați vin și fierbeți rapid 2 minute.
Transferați amestecul de ciuperci într-un castron mare și amestecați puiul. (Puneți deoparte cratița.)
Aduceți laptele la foc mic într-o cratiță medie. Topiți restul de 4 linguri de unt într-o cratiță de 4 litri la foc mediu-mic.
Adăugați făină și gătiți roux, amestecând constant, 3 minute.
Adăugați lapte fierbinte într-un flux lent, amestecând constant.
Adăugați cimbru, 3/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper și fierbeți, amestecând ocazional, până se îngroașă, 5 până la 6 minute.
Se ia de pe foc și se rezervă 1 cană de sos. Se amestecă parmezanul în sosul rămas în tigaie, apoi se amestecă în umplutura de ciuperci.
Se toarnă jumătate din sosul simplu rezervat în tava de copt, răspândindu-se uniform pe fundul stratului.
Adăugați 3 foi de lasagne, care se suprapun ușor, și o treime din umplutura de ciuperci, răspândindu-se uniform, apoi presărați o pătrime de Gruyulincroyre deasupra. Repetați de 2 ori. Se acoperă cu restul de 3 foi de lasagne și sosul simplu rămas, întinzându-se uniform.
Se presara cu restul de Gruyulmormerre.
Acoperiți cu folie, tentând ușor pentru a împiedica folia să atingă partea superioară a lasagnei, dar sigilând în jurul marginii și coaceți 30 de minute.
Scoateți folia și coaceți până când brânza este aurie, încă aproximativ 15 minute.
Lăsați lasagna să stea cu 10 minute înainte de servire.