Lasagna Mariei

Lasagna Mariei
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Lasagnanul lui Mary. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 73G de proteine, 90g de grăsime, și un total de 1541 calorii. Pentru $ 5.27 pe portie, această rețetă acoperă 48% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 45 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați pecorino romano, sare de mare, căței de usturoi plini și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare de mare ar putea urma acest curs principal cu Zmeură De Sare De Mare De Zmeură ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Brewed Mary: Bere Bloody Mary, Cel mai bun Bloody Mary și fă-ți propriul bar Bloody Mary, și Lasagna De Legume Cu Foi De Lasagna De Casă (Fără Mașină De Paste).

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare cu apă la fiert pentru tăiței. Puneți un bol cu apă cu gheață lângă aragaz și așezați câteva prosoape lângă bol pentru a scurge pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Ungeți cu generozitate o tigaie de 10 pe 14 inci folosind 1 până la 2 linguri de unt. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
3
Într-un castron mic, amestecați ricotta, oul și pătrunjelul împreună. Rupeți frunzele de busuioc și pliați-le în amestecul de ricotta. Se condimentează cu sare și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Prin TortPrin Tort
(tub Mare)(tub Mare)
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
4
Cu o lingură pliată, transferați bucățile de carne de porc, cârnați și chifteluțe din sosul de duminică într-un bol separat. Acestea vor fi acoperite cu o parte din sosul de roșii. E în regulă. Puneți deoparte restul de sos și bolul de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
5
Sare generos apa clocotită și gătește foile de lasagne, câteva la un moment dat, la fierbere rulantă timp de 1 minut. Taiteii vor fi foarte fermi, vor găti mai departe la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
6
Transferați pastele în apa cu gheață cu un skimmer plat sau o strecurătoare cu mâner lung. De îndată ce sunt reci la atingere - mai puțin de un minut - ridicați-le, scuturând excesul de apă și așezați tăiței pe prosoape pentru a se scurge. Repetați procesul până când toate pastele sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
SkimmerSkimmer
7
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
8
Acoperiți fundul tăvii de copt cu un strat de foi de lasagne, permițând pastelor să atârne pe toate părțile tigaiei. Sus, cu un alt strat de foi de lasagne tăiate pentru a se potrivi cu fundul tigaiei fără o consolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
9
Acoperiți pastele cu 1/2 din carnea rezervată. Lingură peste suficient sos pentru a umezi bine, aproximativ 1 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
10
Se presară cu o Pecorino Romano rotunjită de 1/4 cană. Acoperiți cu un alt strat de paste tăiate pentru a se potrivi fără o suprapunere. Se acoperă cu 1 cană de sos. Dollop 1/2 din amestecul de ricotta peste sos și deasupra cu jumătate din mozzarella și o cană rotunjită de 1/4 Pecorino Romano. Repetați stratul de paste și carne și stratul de amestec de paste și ricotta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pecorino RomanoPecorino Romano
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
Prin TortPrin Tort
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
11
Acoperiți cu un strat final de paste (este posibil să nu fi folosit toate foile de lasagne) tăiate pentru a se potrivi în interiorul tigaiei fără o consolă. Se acoperă cu sosul rămas și Pecorino Romano. Aduceți consola de paste și pliați deasupra lasanei pentru a închide umplutura. Punctați cu untul rămas și acoperiți ușor cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pecorino RomanoPecorino Romano
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
12
Coaceți lasagna timp de 25 de minute, descoperiți și continuați să coaceți până se rumenesc foarte ușor și se fierbe fierbinte, încă 10 până la 15 minute. Pentru a menține tăiței de sus moi fără a se rumeni, coaceți lasagna acoperită cu folie timp de 35 de minute și neacoperită în ultimele 5 până la 10 minute la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
13
Se lasă să se răcească 5 minute înainte de servire.
14
Încălziți uleiul de măsline într-un vas cu fund greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
15
Adăugați Cotletele de porc și cârnații și rumeniți pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
16
Transferați Cotletele de porc și cârnații pe o farfurie pentru a face loc cepei. Aruncați ceapa în oală cu usturoiul, feniculul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
17
Se sotează la foc moderat, amestecând frecvent și răzuind orice bucăți lăsate în urmă de carnea de porc și cârnați, până când ceapa este moale și aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
18
Puneți Cotletele de porc și cârnații înapoi în oală cu orice sucuri pe farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
19
Adăugați roșiile, apa și pasta de roșii. Aruncați câteva coji de brânză sau capete dacă aveți. Sunt complet opționale, dar dau o aromă plăcută sosului. Acoperiți oala, aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți timp de 30 de minute. Aruncați ușor chiftelele, 1 la un moment dat, scuturând puțin oala pentru a încuraja chiftelele să se cuibărească cu carnea de porc și cârnați și pentru a face loc adăugării mai multor chifteluțe. După ce s-au adăugat toate chiftelele, continuați să fierbeți, acoperite, timp de o oră mai mult sau până când Cotletele de porc sunt foarte fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Cotlet De PorcCotlet De Porc
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
20
Pentru a termina sosul, transferați Cotletele de porc pe o tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
21
Scoateți și aruncați oasele, tocați carnea și întoarceți-o în sos. Păstrați cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
22
Homemade, paste proaspete este glorios și bine merita efortul. Nimic nu se compară cu tăiței mătăsoși, ușori și alunecoși pe care îi puteți produce în propria bucătărie. Aceasta este o rețetă rapidă. Aluatul este amestecat într-un robot de bucătărie și o mașină de paste frământă și rulează aluatul. George bice asta cu ușurință, în 5 minute topuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
La 8 PruneLa 8 Prune
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
Mașină De PasteMașină De Paste
23
Există variații minore în funcție de vreme și de umiditatea din făină (poate fi necesar să frământați într-o lingură suplimentară sau 2 de făină), dar dacă urmați aceste proporții, veți avea paste excelente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
24
Ouăle organice pe care le cumpărăm de pe piața fermierilor variază ca mărime. Cea mai fiabilă modalitate de a obține o măsurare precisă este cu o scară de porțiune. Metoda cupei de măsurare va funcționa și ea (spargeți ouăle într-un bol mic de amestecare, amestecați pentru a combina, turnați cantitatea necesară într-o ceașcă de măsurare lichidă și aruncați sau salvați orice exces pentru o altă utilizare). În fabricarea pastelor, abilitatea este dezvoltată prin repetare. Fiecare lot va fi mai ușor decât ultimul și cu puțină experiență măsurătorile exacte vor fi mai puțin importante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Picături De Curcan PrăjitPicături De Curcan Prăjit
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Scară De BucătărieScară De Bucătărie
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
25
Nu vă îngrijorați dacă dimensiunile finale ale pastelor sunt diferite de cele specificate în rețetă. Benzile care trec prin rolele mașinii de paste pot fi mai lungi și / sau nu la fel de largi. Capetele se pot îngusta, mai degrabă decât să fie perfect pătrate. De exemplu, marginea care trece mai întâi prin role va fi în formă de u (pot fi tăiate mai târziu pentru a pătrat tăiței, dacă doriți). Practica face o diferență în dezvoltarea unui sentiment pentru proces. Încercați să rulați aluatul cât mai larg posibil-puțin mai puțin decât lățimea rolelor, dar nu vă descurajați dacă acest lucru nu se întâmplă prima dată. Reglați tăierea pastelor la fâșiile pe care le aveți-foi mai puțin largi de tăiței de lasagna, de exemplu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
La 8 PruneLa 8 Prune
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PasteMașină De Paste
26
Puneți făina în vasul unui robot de bucătărie echipat cu lama de oțel. Cu motorul pornit, turnați ouăle prin tubul de alimentare. Opriți mașina imediat ce amestecul seamănă cu făină de porumb grosieră. Rulați din nou motorul turnând apa fierbinte prin tubul de alimentare. Impuls on și off timp de 10 secunde; opri motorul. Aluatul trebuie să se lipească atunci când este apăsat între vârful degetelor. Dacă nu adăugați încă 1/2 până la 1 linguriță apă caldă și rulați din nou motorul. Întoarceți-vă pe o suprafață rece și netedă-marmura este ideală. Frământați timp de 1 până la 2 minute până când aluatul este neted și flexibil. Dacă este lipicios, frământați în 1 până la 2 linguri de făină. Formați într-o bilă și acoperiți aluatul complet cu folie de plastic și lăsați să se odihnească la temperatura camerei timp de cel puțin 20 de minute sau până la 2 ore la frigider. Dacă aluatul este refrigerat, scoateți-l din frigider cu aproximativ 20 de minute înainte de a continua rețeta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Opțional Busuioc Proaspăt Feliat SubțireOpțional Busuioc Proaspăt Feliat Subțire
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
27
Configurați mașina de paste cu rolele la cea mai largă deschidere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PasteMașină De Paste
28
Împărțiți aluatul în 1/
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
29
Dacă aluatul este lipicios, praf-l cu făină. Aplatizați jumătatea aluatului cu călcâiul mâinii și alimentați-l prin rolele mașinii de paste. Îndoiți aluatul pe jumătate pe lungime și alimentați-l din nou prin role. Repetați de 20 până la 30 de ori ocazional plierea în lățime pentru a se potrivi între ghidaje. Aceasta frământă și netezește aluatul în continuare, creând paste mătăsoase și suple.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PasteMașină De Paste
30
Acum Puteți rula pastele în foi subțiri hrănindu-le prin fiecare setare succesivă a mașinii de paste până când le-ați trecut prin a doua deschidere mai subțire (praf cu suficientă făină, după cum este necesar, pentru a împiedica aluatul să se lipească). Acest proces se face fără pliere. În cazul în care foaia de paste devine greoaie lung se taie transversal în 2 bucăți pentru a face mai ușor de gestionat. Repetați cu a doua jumătate a aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
La 8 PruneLa 8 Prune
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PasteMașină De Paste
31
Așezați aluatul pe un blat cu făină sau pe prosoape de bucătărie curate și uscate. Fiecare jumătate de aluat va produce 2 benzi de paste care măsoară aproximativ 3 picioare pe 4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
32
Încercați să faceți tăiței de lasagna la fel de largi pe cât permite mașina dvs. de paste (4 până la 5 inci); tăiați lungimile de cea mai potrivită dimensiune pentru tigaia pe care intenționați să o utilizați-oriunde de la 8 la 12 inci lungime (mai lungă dacă doriți sau mai scurtă dacă tăiței mai mici vă sunt mai ușor de manevrat. Taiteii de Lasagna pot fi tăiați și patch-uri împreună în asamblare). Rețineți că pastele vor crește sau se vor extinde atunci când fierbe, mărindu-și dimensiunile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PasteMașină De Paste
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
33
După ce ați tăiat tăiței, le puteți găti imediat sau le puteți așeza într-un singur strat fără a atinge pe o suprafață ușor înmuiată sau pe prosoape de bucătărie curate și uscate până când sunt gata de gătit (tăvile de copt cu praf de făină sau căptușite cu prosop funcționează bine dacă nu aveți blat) dacă nu utilizați pastele în aceeași zi, lăsați-le să se usuce complet, apoi transferați în recipiente lungi, puțin adânci, cu capace. Puteți să-l păstrați într-un loc răcoros și uscat timp de 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire

Ingrediente

1mareÎntr-un bol de amestecare, combinați carnea de vită, pâinea și laptele. Adăugați brânza, busuiocul, pătrunjelul, oul și sarea. Se amestecă ușor, dar bine. Formați-vă în chifteluțe mici. Mary au fost nu mai mult de 1 1/2-inch diametruÎntr-un bol de amestecare, combinați carnea de vită, pâinea și laptele. Adăugați brânza, busuiocul, pătrunjelul, oul și sarea. Se amestecă ușor, dar bine. Formați-vă în chifteluțe mici. Mary au fost nu mai mult de 1 1/2-inch diametru2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirimăsuraremăsurare1cerc de tort din carton (6 inchi)cerc de tort din carton (6 inchi)1ou, ușor bătutou, ușor bătut8Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăBateți ușor sarea în ouăle bătute. Puneți deoparteBateți ușor sarea în ouăle bătute. Puneți deoparte0(poate fi sau trece)pesmet, câteva pumnipesmet, câteva pumni1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)pătrunjel cu frunze plate proaspăt tocatpătrunjel cu frunze plate proaspăt tocat4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri(10 uncii) făină universală(10 uncii) făină universală3smallsfrunze proaspete de busuioc, rupte în bucăți mici, opționalfrunze proaspete de busuioc, rupte în bucăți mici, opțional4marisau 5 frunze mari de busuioc proaspătsau 5 frunze mari de busuioc proaspăt2(iarnă)pătrunjel proaspăt tăiat cu frunze platepătrunjel proaspăt tăiat cu frunze plate1mingemozzarella proaspătă, scursă și feliatămozzarella proaspătă, scursă și feliată227Nuci de orice fel (tocate)ceașcă ricotta proaspătăceașcă ricotta proaspătă2cuișoare de usturoi pline, tocate fincuișoare de usturoi pline, tocate fin340Nuci de orice fel (tocate)1 linguriță de semințe de fenicul, 1/3 palmă1 linguriță de semințe de fenicul, 1/3 palmă567Nuci de orice fel (tocate)Cârnați dulci italieni, înjumătățiți orizontalCârnați dulci italieni, înjumătățiți orizontal2Jumboouă cântărind 4 1/2 uncii în cochilii lor, ușor bătut (ușor pesteouă cântărind 4 1/2 uncii în cochilii lor, ușor bătut (ușor peste1776 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriUlei vegetal, pentru periere și prăjireUlei vegetal, pentru periere și prăjire596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriceapa tocataceapa tocata1776 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriPecorino Romano proaspăt rasPecorino Romano proaspăt ras3556 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriPecorino Romano proaspăt rasPecorino Romano proaspăt ras8Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăCoji de brânză din Parmigiano-Reggiano sau capete de Pecorino-Romano, opționalCoji de brânză din Parmigiano-Reggiano sau capete de Pecorino-Romano, opțional3cotlete de porc tăiate în centru (greutate totală de la 1 la 1 1/4-lire sterline)cotlete de porc tăiate în centru (greutate totală de la 1 la 1 1/4-lire sterline)8Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSareSare0(poate fi sau trece)sare de mare, plus mai mult pentru apa de pastesare de mare, plus mai mult pentru apa de paste1(poate fi sau trece)sare de mare finăsare de mare fină11 kilogram de dovlecel,sare de mare finăsare de mare fină170Nuci de orice fel (tocate)(3/4 cană) pastă de roșii(3/4 cană) pastă de roșii8286 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiripiure de roșii conservatepiure de roșii conservate4(iarnă)unt nesărat, divizatunt nesărat, divizat1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)apă caldă de la robinetapă caldă de la robinet1Ceapa galbena medie, tocata1 cerc de tort de carton (6 inchi)1 cerc de tort de carton (6 inchi)4feliipâine sandwich albă, crustă îndepărtată și tăiată în cuburi micipâine sandwich albă, crustă îndepărtată și tăiată în cuburi mici1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiridar mai puțin de 2/3 cană ouă ușor bătute măsurate într-un lichiddar mai puțin de 2/3 cană ouă ușor bătute măsurate într-un lichid
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate37
Revista