Lasagna cu cârnați de curcan și ciuperci

Rețeta de cârnați de curcan și lasagna de ciuperci ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 45 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 506 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 2,45 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de parmezan, fulgi de pătrunjel, cârnați de curcan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Lasagna cu cârnați de curcan și ciuperci, Lasagna Cu Cârnați, Ciuperci Și Spanac, și Lasagna cu cârnați și ciuperci mixte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit.
În tigaie antiaderentă de 12 inci, gătiți cârnații la foc mediu-mare 8 până la 10 minute, amestecând ocazional pentru a se sfărâma, până când nu mai este roz; scurgere. Se amestecă sosul de paste și ciupercile; pus deoparte.
Într-un castron mediu, amestecați brânza ricotta, oul, 2 linguri fulgi de pătrunjel, parmezanul și sarea până se omogenizează.
În vasul de copt, aranjați 5 tăiței nefierte într-un singur strat; strat cu jumătate din amestecul de cârnați, jumătate din amestecul de ricotta și 2 căni de brânză mozzarella. Repetați straturile.
Capac; coaceți 55 de minute. Descoperi; coaceți cu 10 până la 15 minute mai mult sau până la bule.
Lăsați să stea 10 minute înainte de tăiere.
Se presară pătrunjel proaspăt tocat.